Katten

Voor de katten is er in ons hotel een ruim binnenverblijf met overdekt buitenverblijf aanwezig met krabpalen, mandjes, hangmandjes en speeltjes. Hier kan de kat naar eigen wens een heerlijke slaapplaats zoeken, spelen en natuurlijk ravotten met soortgenoten. De katten krijgen 1 maal per dag blikvlees (van verschillende smaken o.a. Felix, Gourmet, Whiskas enz.) en een droge brokkenmix van diverse smaken.

Katten met dieetvoer bijv. blaasgruis-, nier-, of allergiedieet  kunnen bij ons terecht, deze gaan wanneer er gevoerd wordt in hun eigen verblijf met hun eigen voer.

In het binnenverblijf staat een unit waarin we de katten apart kunnen huisvesten. Wanneer u uw kat(ten) komt brengen mag u natuurlijk meelopen om uw kat(ten) naar het privéverblijf te brengen.

Dit privéverblijf doen wij om een paar redenen:

  1. De kat kan rustig wennen aan de nieuwe situatie/omgeving waardoor er minder stress voor uw kat(ten) ontstaat.
  2. Wij kunnen dan zien of uw kat goed eet, drinkt, zijn behoefte doet en of hij/zij geen vlooien en of wormen heeft. Is dit allemaal in orde, dan mag uw kat de rest van de pensionperiode vrij rond lopen.

Wij stellen het zeer op prijs als u bij het brengen van uw kat(ten) ons verteld of er bijzonderheden zijn bijv lust geen blikvlees met vis of juist wel, lust helemaal geen blikvlees of alleen maar blikvlees, maar ook bv. of hij een kattenbak gewend is of alleen maar buiten zijn behoefte doet, kan niet tegen bepaalde medicijnen, enz. Dit zal het verblijf van uw kat(ten) ten goede komen en wij hoeven ons geen onnodige zorgen te maken wanneer wij hiervan op de hoogte zijn.

Helaas moeten wij u meedelen dat wij geen katten aannemen die suikerziekte hebben, dit omdat katten in eerste instantie toch wat stress gevoelig zijn door verandering van omgeving. Door ervaring weten wij dat katten bij stress niet of nauwelijks eten wat ontzettend belangrijk is voor de toediening van insuline/medicijnen.

Natuurlijk mag u ook vooraf het kattenverblijf komen bezichtigen, gelieve hiervoor een afspraak te maken.

Denkt u nog even aan tijdig ontvlooien, ontwormen en entingen.