Honden

Ons hotel beschikt over ruime verwarmde binnenverblijven met eigen buitenverblijf, omringd door maar liefst 14 speelweiden, waar uw hond 4 keer per dag alleen of met soortgenoten naar hartenlust, onder toezicht, kan spelen. Indien het weer het toelaat kunnen de honden vanaf `s middags tot aan de laatste uitlaatronde ‘s avonds zowel in hun binnen- als in hun buitenverblijf vertoeven.

Voeding

De honden worden twee keer per dag gevoerd. Indien de eigenaar dit wenst kan er nog een derde maaltijd gegeven worden tussen de middag. Na het voeren is er verplichte rust, dit is vanwege gezondheidsredenen. Wij voeren “Cavom”, een volwaardig diervoeder in de vorm van een droge brok. Natuurlijk mag u voor uw hond ook zijn eigen voer meebrengen (het liefst in een afsluitbare ton) met daarop vermeld de naam van uw hond en de hoeveelheid voer per maaltijd. Gebruikt uw hond medicijnen, zie ons pensionreglement.

Proefdag

Wanneer uw hond nog niet eerder in ons hotel heeft gelogeerd, (of als het een langere tijd geleden is) bieden wij uw hond een gratis proefdag aan. De proefdagen worden op afspraak gehouden op dinsdag, woensdag en donderdag buiten de schoolvakanties om. Deze proefdag is bedoeld om uw hond te laten wennen aan het dagprogramma, maar wat het allerbelangrijkste is, is dat uw hond begrijpt dat u hem weer ophaalt. Op de proefdag kunt u uw hond brengen tussen 8.15 uur en 8.45 uur, met het vaccinatieboekje (zie entingen) en dient u hem om 15.45 uur weer op te halen, waarna u een rondleiding door ons hotel krijgt en wij u vertellen hoe het met uw hond is gegaan.

Dagopvang

Natuurlijk kunt u uw hond ook voor een dagje bij ons onderbrengen, dit kan van maandag tot en met zaterdag.

Vachtverzorging

Uiteraard mag u verwachten dat als u uw hond ophaalt hij/zij er weer net zo netjes uit ziet als op de dag dat u hem bracht. De vacht wordt regelmatig geborsteld en indien nodig wordt de hond gewassen.