Gastenboek

Wij zouden het leuk vinden als u een berichtje achter laat in ons gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.235.172.123 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
33 berichten.
Jan en Joke kanselaar Jan en Joke kanselaar schreef op 23 januari 2024 om 18:39
Onze teckel Pip is 4 dagen bij jullie geweest, en ze heeft t prima gehad!! Karien had nog een leuk filmpje om ons te laten zien ! Kortom heel goed pension! Super dank Nel, Karien en Marleen. Tot de volgende x.
Theo en Marijke Theo en Marijke schreef op 29 december 2023 om 17:23
Vandaag hebben we weer een hele blije Menno (boeren fox van ca. 3 jaar) opgehaald na een 3 daags verblijf. Menno was namelijk al gewend aan dit fijne dierenpension met verzorgers die kundig zijn en liefde hebben voor hun 'gasten'. Menno was bij zijn eerste verblijf in Arbina, zo'n jaar geleden, een angstig hondje vanwege zijn asielverleden. Echter door de kundigheid van de medewerkers van Arbina en hun hele goede adviezen heeft Menno een fijn verblijf gevonden om zo nu en dan enkele dagen te verblijven.
Anita en Leo Anita en Leo schreef op 24 september 2023 om 14:11
Gisteren hebben we onze mechelse herder ( hyperde ) Miep na 2 weken pension opgehaald. Het was voor haar de eerste keer, maar zeker niet de laatste. Ze is schoon en moe van het spelen mee naar huis gegaan. In de auto naar huis viel onze stuiterbal al vrij snel in slaap. Wij willen jullie heel erg bedanken voor de goede zorgen. Jullie zijn toppers!
Familie van Meeteren Familie van Meeteren schreef op 9 april 2023 om 20:32
Hartelijk dank voor de goede verzorging van onze honden. Snuf en Trix. Jullie zijn een goed georganiseerd team met veel liefde voor de dieren; Wij zijn super tevreden, dank! Familie van Meeteren Heukelum
Janny Hooikaas Janny Hooikaas schreef op 8 januari 2023 om 16:18
Vandaag Saar en Banjer opgehaald na mijn vakantie. Mijn complimenten over de uitstekende zorg. Saar heeft een oorontsteking en dat is met uitstekende zorg behandeld. Heel vrolijke honden mee naar huis kunnen nemen. Hartelijk dank . En een poot van Saar en Banjer Tot de v
Familie Geurts Familie Geurts schreef op 5 september 2022 om 09:35
Onze Mechelse Herder Shadow is al verschillende keren voor Dagopvang, een Overnachting en een Midweek bij Arbina geweest. Hij gaat graag naar jullie, want hij piept als we in de straat rijden van blijdschap en dat is een teken voor ons dat hij het heel erg naar zijn zin heeft bij jullie. Jullie zijn gedreven mensen, met veel ervaring en hebben een hart voor dieren.
l.h Vernoy l.h Vernoy schreef op 13 augustus 2022 om 14:25
Beste Arbina en alle lieve verzorgers, Zazu heeft het super naar zijn zin gehad de eerste keer in het dierenhotel. Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Toen we hem kwamen halen zag hij er zo mooi geborsteld uit alsof hij bij de kapper vandaan kwam. Ik durf hem de volgende keer met een gerust hart achter te laten omdat ik weet dat het goed is. Tot de volgende keer!
Carla Carla schreef op 3 augustus 2022 om 22:07
Vandaag ons Border opgehaald na een verblijf van 12 dagen. Ze vond het heel leuk ons te zien, maar ze vond het ook leuk om nog even bij het hek naar de andere honden en verzorgers te kijken. Dat is een goed teken! Allemaal bedankt voor de goede verzorging.
Arie en Hanneke vd Plaat Arie en Hanneke vd Plaat schreef op 19 juni 2022 om 17:26
Lieve Nel, Karien, Marleen en andere medewerkers, Willen jullie heel erg bedanken voor de goeie zorgen voor onze Bram. 11 jaar lang is hij met veel plezier bij jullie geweest, eerst een dagje, later een nachtje en toen hele vakanties, tot volle tevredenheid. Bram ging juichend naar binnen zodat wij met een gerust hart weg gingen. Helaas is hij toch ineens erg ziek geworden en hebben wij hem in moeten laten slapen. Nogmaals onze hartelijke dank voor alles. Lieve groet Hanneke en Arie vd Plaat.
René René schreef op 12 januari 2022 om 17:30
Hallo lezer, Onze hond Koda is voor de 1e keer geweest en heeft het goed naar zijn zin gehad. Was lekker moe na een heerlijk dagje!
Annette Annette schreef op 13 september 2021 om 10:31
Wij willen jullie bedanken voor de 17! jaar dat wij Zwartje bij jullie hebben kunnen brengen tijdens onze vakanties. De dag voordat zij weer bij jullie zou komen is ze bij ons thuis overleden ?. Bedankt voor de goede zorgen! @Nel, lief dat je ons nog even gebeld hebt nadat ik de reservering had afgebeld. Groetjes familie Beekes, Gorinchem
Theo Noot Theo Noot schreef op 22 augustus 2021 om 15:33
Beste mensen van Arbina, Helaas heb ik donderdag jl. mijn lieve Bente moeten laten inslapen. Geveld door tumoren was de kwaliteit van haar leven dusdanig verslechterd dat ik geen andere keus had. Meer dan 20 jaar hebben wij onze honden regelmatig bij jullie laten logeren, altijd tot grote tevredenheid van hond en baas. Ik wil jullie dan ook hartelijk bedanken voor alle goede zorgen die jullie aan Beau en Bente besteed hebben. Ik wens de medewerkers en pension Arbina het allerbeste voor de toekomst. Hartelijke groeten, Theo Noot.
Josephine Josephine schreef op 13 juni 2021 om 20:11
Hallo medewerkers van Dierenhotel Arbina, ik had Tairo mijn kruising bordercollie/boerenfox voor een midweek bij Arbina ondergebracht. Voor hem de tweede keer. Tussendoor gebeld hoe hij het deed. Hij had het naar de zin met een herderteefje. Toen ik hem vrijdagmiddag ophaalde begroette hij mij uitzinnig van vreugde. Maar ... daarna ging hij even terug naar de blonde eigenaresse, sprong tegen haar op, alsof hij wilde zeggen: 'ik heb het heel fijn bij jou gehad, dank daarvoor en tot de volgende keer he?. Voor mij, zijn opperhoofd een bewijs dat hij eind augustus weer bij Arbina mag logeren. Kundige mensen met een groot hart voor hun dieren. Dank daarvoor. Groetjes, Josephine en haar hond Tairo.
Fam Wink Fam Wink schreef op 8 juni 2021 om 18:37
Hallo Nel, Karien, Marleen en alle anderen medewerkers. Ik wil jullie laten weten dat wij met veel pijn in het hart vorige week afscheid hebben moeten nemen van Roosje, ons geliefde Jack Russel. Ze is ruim 15 jaar geworden. Wij danken jullie voor al die jaren vanaf puppy de goede zorg voor haar tijdens verblijf bij jullie in het dierenhotel. Met vriendelijke groet, Fam Wink Gorinchem Wij danken jullie
Patricia Patricia schreef op 20 maart 2021 om 10:52
Voor het eerst in 14 jaar onze huiskat ondergebracht voor drie nachten bij Arbina. Wat een goede verzorging heeft Pumy gehad. Totaal ontspannen troffen wij hem aan en met veel kopjes werden wij ontvangen door Pumy. De ruimtes waren schoon, warm en gezellig. Wij komen zeker terug.
Ria van der Peet en Henk van de Vreede Ria van der Peet en Henk van de Vreede schreef op 15 november 2020 om 14:27
Onze honden zijn en worden altijd heel fijn opgevangen en verzorgd door het Arbina team. Daar zijn we heel erg blij mee en komen we trouw terug. Ga zo door!!!
Willie en Ieneke Willie en Ieneke schreef op 14 september 2020 om 12:42
Vanmorgen Reesie bij jullie opgehaald. Onze half windhond zag ik lopen tussen de andere honden met een zwaaistaart van plezier. Dan weet ik dat ze het naar haar zin heeft. Dank voor jullie goede zorgen. Ik heb net alvast bij Karien geboekt voor de zomer van 2021. Fijn zo een adres waar je je hond kan laten logeren met een goed gevoel!
Yolanda Yolanda schreef op 3 april 2020 om 20:24
Arbina is met recht een Dieren HOTEL! Karien, Nel, Marleen en ook de nieuwere medewerkers zijn zeer deskundig en betrokken. Echte dierenvrienden. Zij verdienen een dikke pluim! Ik breng m'n Oud-Duitse Herder Rasha al jaren met plezier naar de dagopvang. En ook voor een logeerpartijtje of vakantie. Dan wordt er een leuk maatje voor haar gezocht zodat ze lekker kan spelen en niet eenzaam is. De hokken zijn altijd keurig schoon en er wordt erg goed op de dieren gelet. Ieder mankementje, hoe klein ook, wordt direct gemeld. En mocht de nood aan de man zijn, dan is de dierenarts vlakbij. Helemaal top! Ik kan Arbina echt aanraden aan iedereen die een goed, betrouwbaar en warm onderkomen zoekt voor z'n hond (of kat). Voor een dag of een paar weken. Bij Arbina laat je je lieve viervoeter met een gerust hart achter!
Rita Bakker Rita Bakker schreef op 11 februari 2020 om 16:49
Ha Nel, Karien, Marleen en alle anderen, nog maar een maand geleden tegen Marleen verteld dat we gezinsuitbreiding hebben gekregen in de vorm van puppy Rex, nu inmiddels bijna vier maanden oud, hij zal vast over enige tijd komen logeren. Maar helaas moeten we nu ook vertellen dat we afgelopen vrijdag onze Roy hebben moeten laten inslapen. Roy, onze trouwe Berner, is acht jaar geworden. Roy is heel wat keren bij jullie komen logeren. Vaak samen met zijn maatjes, een enkele keer alleen en dan zochten jullie een maatje voor hem. Hij ging altijd blij met jullie mee, was goed verzorgd en prachtig gewassen en geborsteld als we hem kwamen ophalen. Ondanks onze pup, en onze oppashonden Boef en Truus, is het stil in huis. Dank voor alle goede zorgen voor Roy. Tot ziens, Johan en Rita
Yvonne van Alfen Yvonne van Alfen schreef op 19 januari 2020 om 18:55
Mijn hondje in de 1e week januari voor de 2e keer op zijn bejaarde leeftijd!! voor 10 dagen logeren. Ik had afgesproken hem in de ochtend te brengen zodat er nog even gekeken kon worden welk hondje bij hem paste voordat hij de avond ingaat het is erg vroeg donker. Weer een knoop in mijn maag voordat ik hem ging brengen. Weer veel regen voorspeld ( hij heeft een hekel aan regen en kou) Wilde het weer aangeven haha maar dacht ze weten het vast nog wel. Wat blijkt tijdens het brengen liep hij zo mee de kennel in toen zijn naam werd geroepen DJ ga je mee..... Dat voelde goed. Weer 2 keer gebeld hoe het was met hem helemaal goed niks vreemd aan hem te merken. Heel fijn, eenmaal weer thuis was hij wel iets afgevallen, maar dat kon hij makkelijk hebben. De dierenarts is hier heel blij mee haha ( was te dik). DJ was lekker schoon toen ik hem kwam halen. Hij had flink in de modder liggen rollen. Super blij weer hoe hij werd ontvangen is in het pension Dat er extra op hem gelet word toch een ouder hondje. Ik hoop dat DJ nog een aantal jaren kan komen logeren. Alle verzorgers weer heel erg bedankt voor de goede zorgen voor mijn kleine vriendje DJ. Yvonne van Alfen