Contact

Dierenhotel Arbina

Boonakkerweg 10

4158 LG Deil

Tel: 0345 652058

Routebeschrijving

Komende vanuit Utrecht neemt u op de A2 de afslag 15 Geldermalsen, aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf de provinciale weg op. Na ongeveer 1,5 km gaat u rechtsaf de Boonakkerweg op, ons dierenhotel ligt aan de linkerkant.

Komende vanuit Den Bosch neemt u op de A2 de afslag 15 Geldermalsen, aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf de provinciale weg op. Na ongeveer 1,5 km gaat u rechtsaf de Boonakkerweg op, ons dierenhotel ligt aan de linkerkant.

Komende vanuit Gorinchem neemt u op de A15, bij het knooppunt Deil, de afslag Utrecht (A2) vervolgens neemt u op de A2 de afslag 15 Geldermalsen, aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf de provinciale weg op. Na ongeveer 1,5 km gaat u rechtsaf de Boonakkerweg op, ons dierenhotel ligt aan de linkerkant.

Komende vanuit Tiel neemt u op de A15, bij het knooppunt Deil, de afslag Utrecht (A2) vervolgens neemt u op de A2 de afslag 15 Geldermalsen, aan het eind van de afslag gaat u rechtsaf de provinciale weg op. Na ongeveer 1,5 km gaat u rechtsaf de Boonakkerweg op, ons dierenhotel ligt aan de linkerkant.